Un sibian de 74 de ani a plecat de acasă cu mașina și nu s-a mai întors

ACTUALIZARE : Persoană plecată voluntar de la domiciliu, DAN GHEORGHE a fost găsit de familie pe raza municipiului Sibiu.
Din primele verificări efectuate a rezultat că persoana în cauză nu a fost victima niciunei infracțiuni.

Publicitate

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Publicitate

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu caută un bărbat în vârstă de 74 de ani, care a plecat voluntar de la domiciliul său din municipiul Sibiu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea persoanei în cauză sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

La data de 7 iunie, în jurul orei 1030, un bărbat de 74 de ani a plecat voluntar de la domiciliul său din municipiul Sibiu, cu autoturismul personal, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Semnalmente : înălțime 1,65 cm, greutate 80 kg, ochi verzi, păr grizonat cu început de calviție, constituție corpolentă.

Nu prezintă semne particulare.

Obiecte vestimentare: în momentul plecării, bărbatul era îmbrăcat în haine sport, respectiv un trening gri, vestă neagră, șapcă neagră și pantofi sport de culoare închisă.


Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această persoană sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de urgenţă 112.

Publicitate

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *