11.3 C
Sibiu
duminică, 04 iunie, 2023

ALDE SIBIU: Guvernul Orban promite, dar nu face (CP)

Știri din Județ

- Advertisement -spot_img

ALDE Sibiu a transmis un comunicat de presă către mass-media sibiană despre promisiunile venite din partea guvernului Orban și despre faptul că până acum acestea nu s-au concretizat.

Deja a devenit celebru faptul că Guvernul Orban este cel mai bun guvern post-decembrist… la promisiuni! Premierul nu se mai poate opri din promis, dar nu realizează nimic! Oamenii şi-ar dori fapte, nu promisiuni electorale.

Cea mai recentă promisiune aruncată de Ludovic Orban este a unei autostrăzi Sibiu – Braşov… în 6 ani! Primele studii de fezabilitate au fost făcute acum 10 ani. Apoi în 2015 a început revizuirea lor. La ora actuală Guvernul Orban nu a reuşit să finalizeze nici măcar studiile de fezabilitate şi proiectul tehnic, dar premierul promite autostradă în şase ani de la Sibiu la Braşov.

În campanie electorală se pare că pe premier nu îl doare gura să promită. Dar de făcut nu se face nimic! Mai mult promisiunile lui Orban se bazează pe realizările guvernului anterior. Ca de exemplu autostrada Sibiu – Piteşti a fost demarată sub vechea guvernare care a semnat contractele. Să vii astăzi şi să îţi arogi merite pe munca altora, se poate numi şi că eşti un simplu profitor. Iar Orban excelează la acest capitol.

NOTA REDACŢIEI: Acesta este un comunicat de presă plătit sub formă de publicitate. Sibiu Independent nu îşi asumă punctul de vedere prezentat de client.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri