RAPORT SĂPTĂMÂNAL CORONAVIRUS: 40 de cazuri noi și două decese

Știri din Județ

Ziarul Sibiu Independent vă prezintă o analiză condensată a săptămânii 15-21 iunie 2020. În această perioadă am monitorizat cazurile noi de îmbolnăvire cu coronavirus dar și decesele survenite în județul Sibiu.

Astfel, în perioada monitorizată au fost înregistrate 40 de cazuri noi de infectare cu coronavirus (37 adulți și 3 copii) iar doi pacienți au decedat. 

În perioada menționată, au fost declarate vindecate și externate 14 de persoane. Din izolare au ieșit 763 persoane, în carantină instituționalizată au rămas 11 persoane.

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, 585 de persoane (dintre care 546 adulți și 39 copii). Până la data curentă au fost declarate vindecate și externate 454 de persoane, iar 47 persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv. 

La data curentă, Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu monitorizează un număr de 1076 persoane izolate și 39 persoane în carantină.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri