18.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Asistentul Sergiu Danciu: “Pacienții infectați sunt mult mai mulți decât se declară!”

Știri din Județ

Sergiu Danciu, asistent medical principal din cadrul Spitalului Județean de Urgență Sibiu a postat un mesaj pe rețeau de Facebook prin care dorește să tragă un semnal de alarmă cu privire la virusul COVID-19.

Acesta a scris faptul că știe din surse sigure dar și din propria experiență faptul că sunt mult mai multe cazuri de coronavirus decât se declară oficial.

Acesta a mai scris faptul că foarte mulți pacienți infectați l-au contactat și i-au cerut sfaturi și asistență la domiciliu. Sergiu Danciu, primul cadru medical din județul Sibiu infectat cu coronavirus, a scris faptul că o dată cu măsurile de relaxare, oamenii nu mai respectă regulile de distanțare.

Într-un final, asistentul le urează internauților, multă sănătate!

Cum am tras semnalul de alarmă acum ceva timp,de infecție cu covid, la fel vă spun că pacienți infectați sunt mult mai mulți decât se declară! Știu și de cei care au suferit la domiciliu… fie că m-au contactat pentru sfaturi, atât cât timp am fost internat, și după. Sunt mulți care au avut de suferit că nu au putut ajunge la spital, sau la care li sau agravat afecțiunile! ȘTIU pentru că îi tratez la domiciliu ACUM!!! Virusul nu a trecut! Cu relaxarea s-a răspândit mai mult, oamenii nu mai respectă regulile de distanțare…. și surpriză, mai apar infectați. Doamne ajută să fie asimtomatici sau cu simptome ușoare …. dar mai mulți sunt cei care rămân netratați de alte afecțiuni și DA, știu despre ce vorbesc. Când distribui câte o știre sper să trezesc pe câte unii la realitate, și eu am lucrat în presă cândva dar pe vremea aceea se caută mai mult adevărul. Mă rog, e părerea mea…. personală. SĂNĂTATE MULTĂ LA TOATĂ LUMEA!!!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr încheie etapa la Miercurea Ciuc