FOTO: Parfum de sânziene și ii purtate cu mândrie

Ziua Universală a iei este sărbătorită astăzi, 24 iunie, odată cu sărbătoarea de Sânziene și Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul. Cu ocazia acestei zile mai multe personalități ale Sibiului au purtat IA – cămașa tradițională românească de sărbătoare.

Într-o fotografie postată pe rețelele de socializare Mircea Dorin Crețu, Prefectul județului Sibiu a apărut în mijlocul mai multor angajați ai prefecturii, toți aceștia purtând ia.

,,Pe această cale, doresc să felicit toți românii care astăzi au ales să porte ia!” a transmis Mircea Crețu pe pagina oficială de facebook Instituția Prefectului – Județul Sibiu

Alexandru Dumbravă, inspectorul școlar general din Sibiu a îmbrăcat și el ia. Aceasta și-a actualizat fotografia de profil de pe rețelele de socializare cu o ramă care marchează Ziua Universală a Iei.

O altă personalitate sibiană care a purtat ia în această zi este Diana Mureșan, Președinte al Filialei Municipale USR Sibiu.

Membrii ai CLS Sibiu ( Clubul Studenților Liberali din Sibiu) au îmbrăcat și ei ia:

Ziua Universală a Iei este sărbătorită, în fiecare an, pe 24 iunie. Sărbătoarea Iei promovează cămașa din pânză cu broderii impresionante, care amintește de lada cu zestre a bunicii. Astfel, Clubul Studenților Liberali din Sibiu a arătat o implicare deosebită scoțând în evidență aceasta sărbătoare și, de asemenea, unitatea de care dispune.

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *