VIDEO: Cetățenii din Slimnic nemulțumiți de piața improvizată

Cetățenii din Slimnic s-au arătat nemulțumiți de piața improvizată din localitate din cauza unor “musafiri” care au transformat-o în locuință provizorie. Problema pare a fi de mai bine de două săptămâni, iar cetățenii sunt preocupați de turiștii care vin să viziteze cetatea și în locul unor parcări găsesc un “târg unde se vând haine second hand și mici“.

Ziua legal, noaptea ilegal

Primăria Slimnic a închiriat legal zona pentru comercializarea legumelor și fructelor, însă comercianții “s-au făcut stăpâni” și pe timpul nopții, organizând chefuri și grătare. Mai mult decât atât aceștia au improvizat adăposturi în care dorm, iar pârâul din apropiere a devenit loc toaletă.

Mioara Silvia Tocaciu a scris pe rețelele de socializare un mesaj prin care atrage atenția autorităților competente pentru a lua măsuri în cazul de față.

Este un lucru bun ca totuși după atâția ani de când s-au montat și creat mesele acestea pentru “piața” acum in sfârșit s-au închiriat și sunt folosite….
S-au închiriat pentru comerț legume-fructe și la pachet avem vreo 2-3 familii cu nu știu câți copiii (care toată ziua se dau cu tricicletele pe marginea drumului) + cățel jucăuș activ zi noapte. Cazarea bineînțeles nu include și toalete… ei săracii nu sunt de vina și se descurca ei cumva ca pârâul este aproape. Masa se servește de obicei tip GRĂTAR seara aproximativ după ora 22:00.

Avem și noi cetate… posibili turiști care intenționează sa o viziteze nu au posibilitate de parcare….

De ce promovam corturi improvizate și “rânduiala” de genul acesta ?

Oare chiar nu suntem capabili sa improvizam ceva căsuțe cu grup sanitar și locuri parcare de atâta timp ?

Oricare trece și vede ceea ce se întâmpla la poalele cetății confunda comuna cu un târg unde se vând haine second hand și mici….

Oare de ce nu promovam obiectivele turistice ? scrie Mioara Silvia Tocaciu

VIDEO:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *