spot_img
9.1 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Cântăreaţa Dominique Simionescu, în top şi la BAC

Știri din Județ

Publicitate

Perioada liceului a însemnat pentru Dominique o rampă de lansare în cariera muzicală. A participat la zeci de concursuri, emisiuni TV, însă niciodată nu a pus şcoala şi educaţia pe locul 2. Drept dovadă sunt rezultatele pe care aceasta le-a obţinut la sesiunea de Bacalaureat. Dominique îi îndeamnă pe cei care au pasiuni ca şi ea să nu renunţe la ele, ci să descopere calea potrivită pentru a îşi duce mai departe visul.

Fără sprijinul profesorilor de la Colegiul Naţional Samuel von Brukenthal din Sibiu cântăreaţa recunoaşte că nu ar fi putut avea o medie aşa bună. „Țin să mulțumesc tuturor profesorilor care m-au învățat ce știu acum:
Mulțumesc doamnei profesoare de limba germană, doamnei diriginte Alina Helbet și doamnei profesoare de meditații, Rodica Romcea! (Cu ajutorul cărora am luat punctaj mare și la Sprachdiplom – Nivel C1). Mulțumesc doamnei profesoare de limba română, Rusalina Bădilă și doamnei profesoare de meditații, Alina Dobrin! Mulțumesc domnului profesor de geografie, Gerhard Misachievici! Mulțumesc domnului profesor de istorie, Ioan Popa! Nu aș fi reușit să iau note așa de mari fără ajutorul dumneavoastră! ” a scris Dominique pe pagina sa de Facebook.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri