spot_img
8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Un sibian se ia „la trântă” cu COVID-ul

Știri din Județ

Publicitate

Un tânăr curajos a lăsat munca de birou şi a deschis o firmă care oferă servicii profesionale de dezinfecţie, dezinsecţie şi curăţenie. Nu se aştepta că va avea parte chiar de o pandemie. Nu s-a speriat şi spune că oamenii trebuie să ştie că găsesc în firma lui un sprijin şi să nu se ferească să apeleze la serviciile lui. Oferă avize ale substanţelor folosite. Eugen Măgurean, administratorul firmei MedConsult Rapid Clean, ne spune ce înseamnă să ai o firmă specializată în dezinfecţie şi nu numai, în interviul următor.

Reporter: Apelează sibienii la servicii profesionale de dezinfecţie?

Acum apelează mai ales de când a apărut virusul Covid 19. Am fost la multe cazuri, acesta ne este profilul. Folosim combinezoane de unică folosinţă, măşti, mănuşi. Nu ne-a fost teamă, pe lângă medici, cineva trebuia să-i ajute să se întoarcă într-un mediu curat şi dezinfectat corespunzător.

Reporter: Clienţii sunt informaţi asupra substanţelor folosite? Se primeşte aviz de conformitate?

Bineînţeles. Le spunem toate detaliile despre substanţele folosite, riscurile cu privire la alergii sau intoxicaţii. Trebuie să respecte câteva reguli după ce se face dezinfecţia, şi anume să nu intre în încăpere o perioadă de timp, cam o oră. Oferim aviz plus proces verbal factură şi chitanţă. Chiar am mers şi voluntar la o fundaţie în Cisnădioara şi am făcut dezinfecţie. Dacă faci un bine, Dumnezeu îţi întoarce binele înzecit. E bine ca oamenii să se protejeze în continuare.

Reporter: Am văzut că faceţi şi dezinsecţie. A evoluat tehnologia încât să scăpăm peste vară de muşte, ţânţari, căpuşe sau chiar şobolani?

Da, facem şi dezinsecţie. Se scapă pentru o perioadă de ţânţari, muşte, molii, gândaci de bucătarie, purici etc. Chiar de curând am făcut dezinsecţie în blocuri vechi şi chiar a avut efect foarte bun. Dacă clienţii au încredere în noi, ne ascultă, ne lasă mână liberă, găsim soluţii pentru orice problemă. Oferim bonus în perioada aceasta cuşti pentru otravă la şobolani.

Reporter: Curăţenia şi întreţinerea locurilor de veci mi se pare o idee foarte bună. Au posibilitatea rudele care nu sunt în localitate să facă plăţi de la distanţă pentru aceste servicii?

Da, se poate plăti online şi încercăm să venim în sprijinul clienţilor cu poze, video exact cu ceea ce facem. Vrem ca toată lumea să fie mulţumită.

Reporter: Faceţi curăţenie doar în scări de bloc sau şi în locuinţe private? Ce aparatură folosiţi?

Facem curăţenie oriunde suntem solicitaţi, nu doar la persoane juridice. Suntem o firmă nouă, un concept nou şi încercăm să punem la dispozitia clientului echipamente profesionale de ultimă generaţie.

Firma MedConsult Rapid Clean (Eugen Măgurean) poate fi contactactă la numărul de telefon 0744 157 298.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri