EXCLUSIV: Fiul primarului din Turnu Roşu, arestat

SIBIU INDEPENDENT a publicat în exclusivitate în 7 februarie 2020 o anchetă care arăta că fiul primarului din TURNU ROŞU, Flavius Istrate, era acuzat de viol de o tânără. După 6 luni de la comiterea faptei, luni, 29 iunie, Judecătoria Avrig a admis cererea procurorilor de arestare preventivă a lui Flavius Istrate “pentru săvârşirea infracţiunii de „viol”, prev. de art. 218 alin. 1 şi 3 lit. c C.pen. pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 29.06.2020″ – se arată în motivarea sentinţei dată de Judecători. Flavius Istrate a depus contestaţie în 30 iunie.

Reamintim că Flavius Istrate care lucra la Spitalul Judeţean Sibiu ca liftier este acuzat de mama unei fetiţe de 14 ani că a violat minora în public în Ajunul Crăciunului. Primarul din Turnu Roşu. Stelian Istrate, a avut la vremea publicării articolului o ieşire violentă la adresa redacţiei Sibiu Independent spunând că totul e o minciună şi că nu s-a întâmplat nimic.

Procurorii de caz au amânat cercetările din cauza pandemiei, dar în 21 iunie au făcut reconstituirea faptelor şi în 22 iunie au chemat părţile la audieri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Avrig.

Foto: Flavius Istrate, sursa foto cont public de Facebook

You may also like...

1 Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *