7.9 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

JUDEȚUL SIBIU: Mopeduri conduse fără permis și șoferi băuți la volan

Știri din Județ

În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri au constatat în trafic nu mai puțin de 7 infracțiuni la regimul rutier.

  • la data de 1 iulie, în jurul orei 2355,  pe DJ 106, în localitatea Netuș, polițiștii rutieri au depistat în trafic un minor, de 15 ani, localnic, care conducea un moped neînmatriculat și fără a deține permis de conducere .
  • la data de 1 iulie, în jurul orei 1830, pe DJ 105G intersecție cu DC 49 Mârșa, polițiștii rutieri au depistat în trafic un tânăr de 19 ani, domiciliat în Avrig, care conducea un moped neînmatriculat și fără a deține permis de conducere .
  • la data de 1 iulie, în jurul orei 2050, pe str. A. Iancu din municipiul Mediaș, polițiștii Biroului Rutier Media au oprit pentru control în trafic un autovehicul. În urma verificărilor, polițiștii au constatat că șoferul (un medieșean în vârstă de 71 de ani), conducea vehiculul fără a deține permis de conducere corespunzător categoriei din care acesta face parte.
  •  la data de  1 iulie, în jurul orei 1550,  polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au oprit pentru control în trafic pe DN1, în afara localității Mohu, un autovehicul. În urma verificărilor efectuate, polițiștii rutieri au constatat că șoferul (un bărbat de 51 de ani din județul Vâlcea) se afla sub influența băuturilor alcoolice, la testarea cu aparatul etilotest valoarea indicată fiind de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat.  
  • la data de  1 iulie, în jurul orei 1210, polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au oprit pentru control în trafic pe DN1, în afara localității Boița, un autoturism, în urma verificărilor constatând faptul că bărbatul care îl conducea nu deținea permis de conducere. Bărbatul, în vârstă de  28 de ani, domiciliat în județul Vâlcea, este cercetat penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a deține permis de conducere. 
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri