22.2 C
Sibiu
miercuri, 17 aprilie, 2024

Mesaj dur la adresa scepticilor din partea unui medic sibian

Știri din Județ

Maria Livia Ognean, medic primar neonatologie al Spitalului Județean de Urgență Sibiu, a postat pe rețelele de socializare un mesaj îndreptat către cetățenii care nu respectă măsurile impuse de autorități cu privire la purtarea măștilor de protecție. Mesajul acesteia este îndreptat, deasemenea și către cei care neagă existența virusului Coronavirus și trage la răspundere, totodată, pe cei care ies la terase. Indignarea vine pe fondul creșterii numărului de cazuri și lipsa locurilor libere din spitalele din Sibiu și nu numai.

Câteodată și pentru medici este prea mult:

23 de decese. 217 pacienți în terapia intensivă. Spitale care nu mai au locuri COVID 19.
De ce? Niște google imbecili semidocți și frustrați neagă existența virusului, alții știu (nu cred, știu) că masca îi omoară (cum dracu nu a omorât până acum medicii care operează ore în șir?), ații urlă despre o conspirație mondială (ca să ce?). Alții nu pot bea, frate, o bere, cafea, suc, etc. fără anturaj, musai la terase. Alții nu mai rezistă fără o petrecere. Cât de mică. Bravos, lume!
Bravo, tuturor acestor dăștepți. Nu purtați mască, va fi mai bine cu o țeavă în gât legați la un aparat de respirație. Dacă apucați locuri la reanimare.
a scris Dr. Maria Livia Ognean

Dr. Maria Livia Ognean
sursa foto: facebook
Publicitate

1 COMENTARIU

  1. Tanti doftor,

    Eu sunt sceptic in ceea ce priveste faptul ca sectia de neonatologie din Sibiu a ajuns batjocura medicilor din alte orase/judete.
    Eu sunt sceptic in ceea ce priveste faptul ca in spitalele din Romania se da (de catre bolnavi) si se ia (de catre personalul medical) spaga.
    Eu sunt sceptic in ceea ce priveste faptul ca in spitalele din Romania e jeg.
    Eu sunt sceptic in ceea ce priveste faptul ca in spitalele din Romania intri cu o boala si iesi cu 3 (asta daca mai iesi).
    Eu sunt sceptic in ceea ce priveste faptul ca personalul medical refuza consultarea unor pacienti in stare grava, care nu prezinta simptome de COVID, desi sunt platitori ai asigurarii de sanatate.
    Eu sunt sceptic in ceea ce priveste faptul ca in spitalele din Romania esti invitat la cabinetul privat al medicului, pentru un tratament „adecvat” (contra cost, evident, ca trebuie si dom’ doftor sa isi intretina vilele si masinile).
    Si mai sunt sceptic in multe alte privinte… dar viata e scurta, si timpul e pretios (ca nu taiem cu totii frunza la caini in sectia de neonatologie din Sibiu).

    Stiti ce?! Mai bine lasati dezinformarea pe seama mass-mediei, si vedeti-va de specializari si cursuri de formare; poate reusiti sa scapati neonatrologia sibiana de proasta reputatie.

    Si, pentru (in)cultura dvs. generala: „dracu” nu o omorat medicii care poarta masca ore in sir in timpul operatiei, pentru ca e o „mica” diferenta intre o sala de operatie sterila (din spitalele normale) si coltul blocului – dar dvs nu aveti de unde stii asta, pentru ca lucrul acesta il invata studentii de medicina inca din timpul cursurilor, nu ca dvs. care, probabil, v-ati luat diploma de pe linia de productie de la SNR.

    La ce limbaj si satitudine aveti, mie mi-ar fi rusine sa va numesc „colega”. Mi-ar fi rusine si sa-i spun cuiva ca sunteti femeia de serviciu care spala ‘budele’ din fundul curtii spitalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri