spot_img
10.2 C
Sibiu
marți, 23 aprilie, 2024
spot_img

A.F.C.Hermannstadt joacă în deplasare împotriva celor de la Chindia Târgoviște

Știri din Județ

Publicitate

În etapa a VIII-a din Play-Outul Ligii I, A.F.C.Hermannstadt va juca în deplasare împotriva celor de la Chindia Târgoviște. Meciul este programat luni, 6 iulie, începând cu ora 17, la Ploiești, pe Stadionul ,,Ilie Oană”, unde dâmbovițenii joacă meciurile de pe teren propriu. Gazdele vin după o înfrângere suferită în fața celor de la F.C. Voluntari (2-0), în timp ce echipa noastră a obținut în etapa trecută primele trei puncte în deplasare (2-3 cu Poli Iași). Pentru următorul meci, Ruben Albes, antrenorul principal al A.F.C. Hermannstadt, nu îi va avea la dispoziție pe portarul Emmanuel Novo și pe fundașul central Srgian Luchin, ambii nerefăcuți după accidentări mai vechi.



,,Intentia noastră este să continuăm schimbarea dinamică începută în ultimele trei partide. Trebuie să demonstrăm că am crescut nivelul de joc și să arătăm meci de meci că avem o identitate pentru care muncim din greu. Vom face tot ceea ce ține de noi să obținem cele trei puncte în meciul cu Chindia. Le-am transmis suporterilor că vom învinge în etapa precedentă. Le transmit și acum că ei trebuie să aibă încredere în echipă, în jucători și în staff. Suntem toți împreună în această luptă. Vom salva echipa de la retrogradare.”, a declarat Ruben Albes, antrenorul principal al A.F.C.Hermannstadt



În acest moment, FCH se situează pe locul 5 în Play-Out , cu 21 pct, în timp ce adversarii de la Chindia sunt pe locul 7, penultimul din competiție, cu 17 puncte.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda