12 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Ordin național pentru promovarea drepturilor omului și angajament social

Știri din Județ

Într-un comunicat de presă primit pe adresa redacției din partea domnului deputat Ovidiu Ganț, acesta a vorbit despre promulgarea legii referitoare la instituirea unui ordin național pentru promovarea drepturilor omului și angajament social, promulgată astăzi de către președintele României.

Președintele României, dl. Klaus Iohannis, a promulgat azi, 3.07.2020, legea inițiată de dl. deputat Ovidiu Ganț împreună cu deputatul Silviu Vexler, referitoare la instituirea unui ordin național pentru promovarea drepturilor omului și angajament social.


Am avut ideea instituirii unui ordin pentru angajament social pe care am propus-o colegului meu Silviu Vexler”, a declarat dl. deputat Ganț. ”În mod fericit, el a venit cu ideea completării domeniului de aplicare cu cel privitor la promovarea drepturilor omului. Mă bucur că după publicarea în Monitorul Oficial, președintele României îi va putea recompensa în mod simbolic pe aceia care s-au evidențiat în aceste două domenii, persoane fizice sau juridice, din țară sau din străinătate,” a adăugat dl. deputat Ganț.

Sursa foto:Facebook

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri