Atelierul de pictură cu Cristian Precup – sesiune gratuită de pictură în aer liber

Joi, între orele 17:00-19:00, în Piața Mică din Sibiu, se desfășoară “Atelierul de pictură cu Cristian Precup”. Participare la eveniment este gratuită. În cadrul atelierului, artiștii amatori, dar și profesioniști, sunt invitați la o sesiune de pictură în aer liber. Profesorul coordonator Cătălin Precup va fi gazda participanților.

Atelierul este un prilej de a-i familiariza pe amatori și profesioniști cu metode prin care pot să îmblânzească idei-dragoni, să le cuprindă în compoziții aurite, să deprindă cum să le devină fidele, apoi să le încalece ca pe nori și să călătorească departe, pe tărâmul creativității și al măiestriei, au scris organizatorii evenimentului

Participare liberă, fără taxă de înscriere.
Locurile sunt limitate, astfel este necesară înscriere prealabilă, completând formularul de la adresa http://aios.ro/ateliere
De ce aveți nevoie: Veniţi pregătiţi cu bloc de desen/pânză pentru pictură şi culori.


Oraşul Artiştilor este deschis până în 18 octombrie 2020 în Piaţa Mică, în faţa Turnului Sfatului, şi aşteaptă curioşii cu o galerie de artă adusă în stradă, cu ateliere de pictură amenajate chiar aici, în spaţiul public, cu workshopuri pentru copii şi adulţi, cu ateliere cu părinţii şi chiar şi cu o bibliotecă din care puteţi răsfoi cărţi despre artă.

Zilnic, timp de 115 de zile, căsuţele expoziționale vă aşteaptă să le treceţi pragul pentru a vă cumpăra o amintire din Sibiu, susţinând astfel un artist, au adăugat organizatorii evenimentului.

Sprijină SIBIU INDEPENDENT

Dacă doreşti să susţii acest proiect independent voluntar poţi face o donaţie liberă direct prin PAYPAL 

Pentru detalii citiţi aici.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *