5.1 C
Sibiu
joi, 18 aprilie, 2024

ALDE SIBIU: Starea de alertă și COVID, unelte de manipulare guvernamentală (CP)

Știri din Județ

Ovidiu Gheorghe Tocaciu, preşedintele ALDE Sibiu a transmis un comunicat de presă către mass-media sibiană în care susține că partidul PNL, sub pretextul pandemiei de Covid-19, continuă să sperie populația transmițând cifre alarmante despre numărul de infectări cu coronavirus, prelungind astfel starea de alertă. Motivul, susține ALDE Sibiu, este acela de a a bloca adunările publice, specifice unei campanii electorale democratice.

Din start precizăm că nu contestăm existența COVID, dar acest virus a devenit în mâinile guvernului PNL un instrument de manipulare în masă. Devine evident că PNL va tot extinde starea de alertă pentru a bloca adunările publice, specifice unei campanii electorale democratice. Mai mult va continua să sperie populația zi de zi cu cifre alarmiste despre încercările COVID. Dar de ce nu anunță zilnic morții de cancer, inimă sau alte boli? Prin comparație, românii vor înțelege că noul coronavirus este un virus grav, dar nu de neoprit.

Sau există interesul de a prelungi starea de alertă până în ziua alegerilor. Astfel votanții, cu masca pe față, se vor prezenta la vot. Și cine va mai știi cine sunt votanții? Scăderea procentelor PNL îndeamnă guvernanții la fraudă electorală de proporții?

NOTA REDACŢIEI: Acesta este un comunicat de presă plătit sub formă de publicitate. Sibiu Independent nu îşi asumă punctul de vedere prezentat de client.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri