spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

FOTO: Un șofer neatent Tursib a rănit un călător

Știri din Județ

Publicitate

Un șofer Tursib în vârstă de 52 de ani, la plecarea din stația bus de pe Bulevardul Coposu din Sibiu, din cauza neatenției a accidentat un pasager.

Din primele informații se pare că șoferul nu s-a asigurat ca toate ușile să fie închise iar un călător în vârstă de 83 de ani a căzut, rănindu-se.

Acesta a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la spital.

„Din primele cercetări se pare ca șoferul autobuzului (un sibian in vârsta de 52 de ani) nu s-a asigurat la plecarea de pe loc, având ușile încă deschise, și a accidentat un pasager care urca in autobuz. Pasagerul are 83 de ani, este sibian. Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Rutier Sibiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. „ a declarat Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ SIBIU

img
img
img
img

„ISU Sibiu a intervenit cu o ambulanță SMURD, pe B-dul Corneliu Coposu, din municipiul Sibiu, într-o stație de autobuz, pentru acordarea asistenței medicale unui bărbat, în vârstă de aproximativ 85 ani.

Pacientul a fost evaluat de către paramedicii Smurd cu traumatism la un membru inferior, ca urmare a dezechilibrării și căderii în autobuz. Echipajul Smurd i-a acordat primul ajutor calificat și l-a transportat la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Sibiu. „ a declarat Cristina Criveanu, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu

ACTUALIZARE: Publicarea articolului a stârnit un val de comentarii pe rețelele de socializare, mai mulți internauți contestând cele relatate de autoritățile prezente la fața locului. Contactați de publicația Sibiu Independent pentru a ne pune la dispoziție filmările din interiorul autobuzului, reprezentanții TURSIB au adus câteva lămuriri cu privire la incidentul rutier petrecut pe Bulevardul Coposu din Sibiu. Redăm mai jos textul integral:

„Buna ziua,

Referitor la cererea dumneavoastra, informatiile solicitate reprezinta date cu caracter personal, pe care in lipsa acordului expres al celor care apar in imagini, nu le putem pune la dispozitie decat  organelor de cercetare legala (in acest caz Politia Rutiera Sibiu), la solicitarea scrisa a dansilor.

Ceea ce va putem spune insa este faptul ca pasagerul din autobuzul implicat in incidentul de ieri (20.07.2020) a urcat la statia Nufarul si s-a deplasat in zona burdufului (in mijlocul autobuzului). La plecarea acestuia din statie, calatorul s-a dezechilibrat si a cazut.

Cu privire la cercetările care se fac in continuare de către polițiștii Biroului Rutier Sibiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, acestea sunt procedurile standard aplicate in cazul oricarui incident auto in care exista persoane vatamate.

Deocamdata nu s-a stabilit din vina cui s-a produs incidentul.”

Publicitate

1 COMENTARIU

  1. Relatati corect, nu vindeți minciuni… Autobuzul dacă are ușa deschisa nu pleacă de pe loc… Acel bătrânel la călătoriile cu autobuzul sau trenul trebuie însoțit… Findca mușchii lui nu mai pot susține nici măcar greutatea lui… Iar la cea mai mica intenție de a frâna el cade… Relatati adevărul altfel educația civică a călătorilor de autobuz va fi din vina voastră… Sibiudependent. Ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor