25.2 C
Sibiu
vineri, 21 iunie, 2024

Fabrica Emailul din Mediaș declarată oficial „FOCAR DE COVID”

Știri din Județ

DSP SIBIU a transmis ultimele rapoarte cu privire la situația angajaților infectați cu coronavirus din fabrica Emailul din Mediaș.

Conform datelor, ancheta epidemiologică a scos la iveală un focar de infecție COVID-19 în interiorul societății. Astfel, un număr de 24 de angajați care au intrat în contact cu cei patru angajați deja infectați au fost izolați la domiciuliu.

Publicitate

Deasemenea, întreg spațiul a fost dezinfectat și s-au luat măsuri pentru limitarea extinderii infecției.

„Conform ultimelor date raportate de Direcția de Sănătate Publică Sibiu, în ceea ce privește situația epidemiologică din cadrul societății producătoare de vase emailate din județul Sibiu, în cadrul căreia au fost identificate 4 persoane pozitive în urma testării SARS CoV-2, vă informăm că astăzi, 21.07.2020 a fost identificat un focar de infecție.
În ceea ce privește măsurile luate, societatea a fost contractată pentru a dispune măsurile necesare pentru limitarea extinderii infecției. Aceasta a efectuat dezinfecția spațiului de lucru. De asemenea, unui număr total de 24 de persoane, contacți de serviciu, li s-a recomandat să stea în autoizolarea și să își monitorizeze starea de sănătate prin medicul de familie iar în cazul în care prezintă simptome să sune la 112 pentru a fi transportați la spital pentru investigații și tratament specific.” a declarat Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri