18.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

ALDE SIBIU: Oameni noi în politică (CP)

Știri din Județ

Într-un comunicat de presă transmis pe adresa redacției, Ovidiu Gheorghe Tocaciu, președintele ALDE Sibiu a transmis că astăzi, 25 iulie, va anunța oficial numele celor 9 candidați.

Am fost întrebaţi cine sunt candidaţii supriză ai ALDE în judeţul Sibiu. Sâmbătă vom anunţa oficial numele lor. Putem să spunem acum că avem şi oameni care nu au mai făcut politică niciodată. Oameni care s-au distins cu merite deosebite în activitatea profesională în judeţul Sibiu. Oameni care acum vor să îşi dedice energia conducerii destinelor judeţului şi localităţilor. Este vorba de oameni ancoraţi în realitătăţile prezentului, nu politic, ci la firul ierbii. Oameni care ştiu care sunt nevoile reale ale judeţului nostru şi care vor veni cu proiecte clare şi punctuale pentru a răspunde acestor nevoi.

Sâmbătă ALDE SIBIU va prezenta această echipă nouă de candidaţi, gata să preia după alegerile din 27 septembrie destinele judeţului Sibiu. O echipă de profesionişti care deja se bucură de încrederea a mii de oameni din judeţ.

NOTA REDACŢIEI: Acesta este un comunicat de presă plătit sub formă de publicitate. Sibiu Independent nu îşi asumă punctul de vedere prezentat de client.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr încheie etapa la Miercurea Ciuc