spot_img
11.2 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

VIDEO: Părintele culturismului sibian a murit

Știri din Județ

Publicitate

Zi de doliu pentru iubitorii culturismului românesc! Unul dintre cei mai titrați si longevivi sportivi ai Federației Române de Culturism și Fitness, sibianul Constantin Bebeselea a trecut in neființă in urma unui tragic accident la numai 64 ani.
„Federația Română de Culturism si Fitness își exprima pe aceaata cale profundul regret si transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate.
Odihnește-te în pace prieten drag!” au transmit reprezentații federației.

Bebeşelea a murit ieri la prânz într-un accident de circulaţie în judeţul Tulcea. Potrivit InfoTrafic în timp ce conducea un autoturism pe DN22-E87 (Cataloi-Tulcea) Bebeşelea a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un ansamblu cap tractor cu semiremorcă, condus de un bărbat de aproximativ 45 de ani, din Tulcea, care circula din sensul opus. În accident a mai fost implicată o maşină, a cărei şofer, o femeie de 25 de ani a fost rănită. Soţia lui Bebeşelea este şi ea rănită, internată la spital.

VIDEO: Sursa Tulcea noastră

https://youtu.be/PXN1sZeUUpk

VIDEO de la locul accidentului oferit de Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Constanţa

Publicitate

2 COMENTARII

  1. Dumnezeule!!!!!! Oamenii stau gura casca si nimeni nu incearca sa ofere primul ajutor. Nici macar politia… cum este posibil asa ceva???? Dumnezeule mare ce oameni sunt prezenti acolo???? In Germania daca nu oferi primul ajutor esti pedepsit prin lege. In Romania te lasa sa mori, nimeni nu te ajuta…. INcredibil. SUnt SOCATA de atata indiferenta. Pe cei doi politisti incapabili si fara simtul raspunderii i-as da afar din serviciu si i-as tara prin tribunale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda