VIDEO: Părintele culturismului sibian a murit

Zi de doliu pentru iubitorii culturismului românesc! Unul dintre cei mai titrați si longevivi sportivi ai Federației Române de Culturism și Fitness, sibianul Constantin Bebeselea a trecut in neființă in urma unui tragic accident la numai 64 ani.
“Federația Română de Culturism si Fitness își exprima pe aceaata cale profundul regret si transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate.
Odihnește-te în pace prieten drag!” au transmit reprezentații federației.

Bebeşelea a murit ieri la prânz într-un accident de circulaţie în judeţul Tulcea. Potrivit InfoTrafic în timp ce conducea un autoturism pe DN22-E87 (Cataloi-Tulcea) Bebeşelea a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un ansamblu cap tractor cu semiremorcă, condus de un bărbat de aproximativ 45 de ani, din Tulcea, care circula din sensul opus. În accident a mai fost implicată o maşină, a cărei şofer, o femeie de 25 de ani a fost rănită. Soţia lui Bebeşelea este şi ea rănită, internată la spital.

VIDEO: Sursa Tulcea noastră

VIDEO de la locul accidentului oferit de Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Constanţa

Accident pe drumul național DN 22, între Tulcea și Cataloi. Traficul se desfășoară îngreunat.

ℹ actualizare; de la 16:30, traficul a revenit la normal.⚠️ Atenție! Trafic îngreunat pe drumul național DN 22, între Tulcea și Cataloi, din cauza unui accident!În această după-amiază, pe drumul național DN 22, km 184+500, între localitățile Tulcea și Cataloi, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate un autoturism și un autotren, soldat cu răniți.În zonă, sunt echipaje SMURD, poliția rutieră, echipaje de descarcerare.Traficul se desfășoară îngreunat.⚠️Vă rugăm să circulați cu atenție și prudență!Sursă video: D.R.D.P. Constanța

Gepostet von Directia Regionala de Drumuri si Poduri Constanta am Donnerstag, 23. Juli 2020

Sprijină SIBIU INDEPENDENT

Dacă doreşti să susţii acest proiect independent voluntar poţi face o donaţie liberă direct prin PAYPAL 

Pentru detalii citiţi aici.

2 Comments

  1. Dumnezeule!!!!!! Oamenii stau gura casca si nimeni nu incearca sa ofere primul ajutor. Nici macar politia… cum este posibil asa ceva???? Dumnezeule mare ce oameni sunt prezenti acolo???? In Germania daca nu oferi primul ajutor esti pedepsit prin lege. In Romania te lasa sa mori, nimeni nu te ajuta…. INcredibil. SUnt SOCATA de atata indiferenta. Pe cei doi politisti incapabili si fara simtul raspunderii i-as da afar din serviciu si i-as tara prin tribunale.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *