spot_img
13.1 C
Sibiu
marți, 23 aprilie, 2024
spot_img

ALDE SIBIU: Candidaţi surpriză pentru judeţul Sibiu (CP)

Știri din Județ

Publicitate

Ovidiu Gheorghe Tocaciu, preşedintele ALDE Sibiu a transmis un comunicat de presă către mass-media sibiană despre lansarea candidaților pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Sibiu și restul candidaților județ.

Organizaţia judeţeană ALDE Sibiu lansează sâmbătă candidaţii partidului pentru funcţia de preşedinte a Consiliului Judeţean Sibiu, primar al municipiului Sibiu şi restul localităţilor din judeţ. Am decis să amânăm această lansare pentru a veni cu o ofertă politică de valoare pentru sibieni, aşa cum merită.
Candidatul surpriză pe care îl lansăm sâmbătă la funcţia de preşedinte a Consiliului Judeţean Sibiu este singurul om care o poate învinge pe actuala preşedinta şi care poate pune ordine în investiţiile judeţului şi instituţiile subordonate, aducând plus valoare în administraţia judeţului.


La Primăria municipiului Sibiu venim cu un om cu aplomb și cu o experienţă remarcantă în administraţie publică, motivat să aducă un suflu nou în proiectele ce par să stagneze de ani buni ale actualei conduceri.


Oameni de valoare vom prezenta şi la multe alte primării din judeţ şi liste pentru consiliile locale în aproape toate localităţile judeţului Sibiu. ALDE Sibiu îşi ţine promisiunea să reprezinte adevărata cale liberală pentru sibieni.

NOTA REDACŢIEI: Acesta este un comunicat de presă plătit sub formă de publicitate. Sibiu Independent nu îşi asumă punctul de vedere prezentat de client.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda