0.2 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Adrian Echert pentru președinția CJ și echipa Alianței USR PLUS pentru județul Sibiu (CP)

Știri din Județ

Alianța USR PLUS Sibiu are pentru Consiliul Județean Sibiu o echipă de profesioniști, manageri și coordonatori de proiecte, antreprenori, ingineri și economiști, oameni care vin din mediul privat și au demonstrat că progresul și schimbarea se pot face dacă există oameni competenți și voință. Este o echipă care aduce o nouă speranță în administrația județeană, o echipă hotărâtă să schimbe localitățile din județ, stradă cu stradă, uliță cu uliță, astfel încât fiecare om să fie implicat în comunitate, respectat și proiectele de dezvoltare, debirocratizare, infrastructură, digitalizare și transport să fie finalizate.

Adrian Echert



Adrian Echert este candidatul USR PLUS pentru președinția Consiliului Județean Sibiu și face echipă pentru județul Sibiu împreună cu următorii candidați ai Alianței pentru funcțiile de consilieri județeni:


🔘 Claudiu Mureșan (economist)
🔘 Ruxandra Cibu Deaconu (manager proiecte IT)
🔘 Anca Mălaiu (agent servicii clienți)
🔘 Constantin Folescu (inginer calculatoare)
🔘 Florin Apetroae (inginer IT)
🔘 Traian Belei (antreprenor)
🔘 Mircea Roman (inginer constructor)
🔘 Cristian Vîlcu (informatician)
🔘 Ionuț Preda (inginer)
🔘 Liviu Coman (medic specialist psihiatrie pediatrică)
🔘 Marius Birău (inginer)
🔘 Claudiu Muntean (fotograf)
🔘 Cătălin Gabor (inginer investiții)
🔘 Zeno Popovici (antreprenor în IT)
🔘 Nicolae Gross (inginer electronist)
🔘 Ionuț Roibulescu (manager)
🔘 Ștefan Kerstesz (antreprenor)
🔘 David Drăgan (manager tehnic)
🔘 Ciprian Bardan (economist)
🔘 Marius Bogdan (manager)
🔘 Laurențiu Theodoru (inginer telecomunicații)
🔘 Gheorghe Lazăr (inginer industria automotive)
🔘 Simion Burnete (inginer industria gazelor naturale)
🔘 Eugen Mitrofan (inginer mecanic)

Consider că Județul Sibiu are potențialul de a fi modelul de dezvoltare pentru oricare altă zonă. Are toate atuurile, de la modelul cultural și resursa umană, până la poziționarea geografică. Dar toate trebuie valorificate eficient, durabil și unitar. Există discrepanțe majore între zone și localități diferite din cauza unor politici ghidate de interese și a lipsei de profesionalism. Și dau în continuare trei exemple. În primul rând, totul poate pleca de la noi standarde de transparență. Consiliul Județean trebuie să se asigure și să urmărească implementate acestora în primăriile tuturor UAT-urilor. În al doilea rând, e nevoie de asumare și de finalizarea proiectelor. Zona Metropolitană Sibiu este un exemplu de proiect asumat de toată lumea, dar blocat de toți și nimeni nu își asumă eșecul ultimilor ani în ceea ce trebuie să fie prioritatea numărul unu pentru zona de sud a județului. Și nu în ultimul rând, transportul intrajudețean modern trebuie construit pe baza unui master plan care să includă, pe lângă șoselele și căi ferate județene, tren urban și trasee pentru biciclete, precizează Adrian Echert, candidatul Alianței USR PLUS pentru Președinția Consiliului Județean Sibiu.

Adrian Echert are 33 de ani, este manager general și sibian de peste 12 ani, de când reprezentanța firmei poloneze cu care colaborează și-a mutat sediul în Cisnădie, iar el a ajuns să o conducă. Sibiul l-a învățat ce înseamnă să construiești o afacere, căci firma al cărui director este a crescut de la 0 și un angajat, la o cifră de afaceri anuală de 4 milioane de euro în 2019 și 10 oameni și , mai ales, ce înseamnă să îți faci o familie. Aici și-a cunoscut soția și a fost binecuvântat cu cele două fetițe pe care nu le vede crescând în altă parte.

Susțineți echipa Alianței USR PLUS pentru Președinția și Consiliul Județean Sibiu și semnează lista de susținere. Formularul de semnături poate fi descărcat de pe sibiu.usrplus.ro și predat la sediile USR și PLUS din Municipiul Sibiu, B-dul Victoriei, nr. 14.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș