5.1 C
Sibiu
joi, 18 aprilie, 2024

Copiloți pentru o zi la Raliul Liniei Întâi

Știri din Județ

Cadrele medicale din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu au fost invitați luni să fie copiloți la evenimentul dedicat lor – Raliul Liniei Întâi. Evenimentul constituie o premieră pentru Romania și Europa și a avut loc în avanpremiera etapei a treia din Campionatul Național de Raliuri.

Printre participanți s-a numărat și Liliana Coldea, managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.

FB IMG
FB IMG
FB IMG
FB IMG
FB IMG

O parte din cadrele medicale de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibu, care se află în prima linie în lupta cu virusul SARS-CoV-2 s-au transformat pentru câteva clipe în copiloți de raliu.
Mulțumesc pe această cale organizatorilor Campionatul Naţional de Raliuri care ne-au scos pentru câteva momente din rutina zilnică și au organizat pentru noi un eveniment intitulat Raliul Liniei Întâi.
Evenimentul a constituit o premieră pentru România și Europa.
Mulțumim încă o dată și succes în organizarea etapei a treia din Campionatul Naţional de Raliuri 2020, a scris Liliana Coldea.

Sursa:Facebook

Publicitate

1 COMENTARIU

  1. Serios????? Luni? Și cu pacienții ce se întâmplă??? Cei uitați, oricum, de asistente prea „ocupate” și de medici prea „superiori” ca să răspundă la întrebări legate de starea lor. Mi se pare absolut penibil gestul acesta de a-ți face publicitate în timpul serviciului, și nu vorbesc din punct de vedere politic.
    Pot să întreb, sunt trecuți în concediu acești medici? În calitate de cetățean care va vota la alegeri!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

SIBIU: Primăria bagă bani în stâlpi de informare