spot_img
10.2 C
Sibiu
marți, 23 aprilie, 2024
spot_img

Un nou incident la o tonetă de porumb fiert din zona Farmaciei 24 din Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

ACTUALIZARE: Lucian Costea, prorpietarul tonetei de porumb declară că afirmaţiile celor de la ISU Sibiu sunt false cum că ar fi fost o acumulare de gaze. El a contactat Sibiu Independent pentru a-şi spune punctul de vedere. Costea declară că a luat foc un pachet de şerveţele de pe stand şi s-a topit plexiglas-ul într-un colţ. „Pompierii au venit la aproape două ore după incident. Au luat foc şerveţele şi fata care servea la stand s-a panicat. Dar imediat un coleg a luat extinctorul cu care suntem dotaţi şi a stins micul foc. S-a topit o bucată de plexiglas. La aproape două ore, când ne pregăteam să urcăm toneta pe o platformă să o ducem la reparat au venit cei de la ISU chemaţi de cineva, nu de noi” a declarat Lucian Costea, proprietar tonetă porumb pentru Sibiu Independent.

ŞTIREA INIŢIALĂ:

Este al doilea incident grav petrecut la o tonetă de porumb fiert de lângă Farmacia 24 din Sibiu. Acum o săptămână, un incendiu la o tonetă i-a pus în alertă pe pompierii sibieni.

De această dată, din primele informații de la ISU Sibiu se pare că butelia tonetei a explodat. Din fericire nimeni nu a fost rănit iar în urma exploziei nu a rezultat nici un incendiu.

ACTUALIZARE: Cauza probabilă de producere a situației de urgență a fost stabilită ca fiind acumularea de amestecuri de gaze explozive în interiorul punctului stradal de vânzare, gaze provenite de la instalația de alimentare cu gaz.

ISU Sibiu a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, în municipiul Sibiu, zona Cazarma 90, ca urmare a exploziei unei butelii, la un punct stradal de vânzare porumb fiert.
Pompierii au reușit să prevină producerea unui incendiu. Nu au fost victime.” a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU

FOTO ARHIVĂ – primul incident
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda