10.7 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

Raul Apostoiu pentru Primărie și echipa Alianței USR PLUS pentru Municipiul Sibiu (CP)

Știri din Județ

Lista candidaților propuși pentru Consiliul Local Sibiu și numele candidatului USR PLUS pentru Primăria Sibiu au fost prezentate în următorul comunicat de presă:

Oamenii pe care Alianța USR PLUS îi propune pentru Municipiul Sibiu sunt cei pe care, dincolo de studii, cariere și experiența profesională, îi recomandă implicarea civică. Au fost mereu de partea activă a comunități. Sunt oamenii care au demonstrat că le pasă de orașul în care trăiesc și sunt dispuși să meargă mai departe pe acest drum, stradă cu stradă, pentru a schimba Sibiu.

Raul Apostoiu este candidatul USR PLUS pentru Primăria Sibiu și face echipă pentru Municipiul Sibiu cu următorii candidați ai Alianței pentru funcțiile de consilieri locali:

🔘Diana Mureșan (antreprenor turism)

🔘Ionut Ghișe (economist)

🔘Laurențiu Theodoru (inginer telecomunicații)

🔘Ioan Plesciuc (inginer)

🔘Zeno Popovici (antreprenor IT)

🔘Vlad Grumăzescu (economist)

🔘Carmen Novac (doctor în management)

🔘Diana Manta (manager de proiect)

🔘Andreea Mihaiu (economist)

🔘Andreea Floarea (jurist)

🔘Alexandru Dudilă (medic specialist chirurg dento-alveolar)

🔘Alin Troancă (inginer)

🔘Pia Ute Prade (restaurator)

🔘Dorin Lala (economist)

🔘Ciprian Horșia (subinginer mecanic)

🔘Ovidiu Balaban (intreprinzător privat)

🔘Ciprian Bardan (economist)

🔘Mihai Trâmbitaș (economist)

„Vreau să duc Sibiul, împreună cu echipa mea, la nivelul următor de dezvoltare modernă și durabilă, astfel încât fiecare cetățean să simtă o creștere a nivelului său de trai. De la cei care sunt acum ignorați de autorități, trăind la limita sărăciei, în contrast cu Sibiul nostru, fostă Capitală Culturală Europeană, până la antreprenorii și investitori locali. Activitatea primarului Sibiului trebuie să influențeze nu doar viața cetățenilor orașului, ci a întregii comunități și zone. Nu mai putem nega importanța Zonei Metropolitane, trebuie să ne-o și asumăm însă ca dezvoltare. Orașul Sibiu trebuie să devină un pol de dezvoltare regională și gazdă primitoare deopotrivă atât pentru oameni și afaceri din toate zonele României, cât și din afara ei”, transmite Raul Apostoiu, candidatul Alianței USR PLUS pentru Primăria Municipiului Sibiu

Raul Apostoiu este absolvent al Facultății de Inginerie a Universității „Lucian Blaga” Sibiu, cu o bogată experiență antreprenorială, de 20 ani conducând propria firma ce activează în domeniul automatizării. Compania înființată de Raul este una dintre primele firme românești promotoare a tinerilor absolvenți în domeniul IT. Având expertiză pe domeniile dezvoltare software, sisteme de identificare și securitate fizică, compania are în prezent un portofoliu semnificativ de clienți naționali. Raul are 55 de ani, este sibian, muncește, trăiește și își crește cei doi băieți în acest oraș de care este legat definitiv.

Susține echipa Alianței USR PLUS pentru Primăria și Consiliul Local Sibiu și semnează lista de susținere. Formularul de semnături poate fi descărcat de pe https://sibiu.usrplus.ro/ și predate la sediile USR și PLUS din Municipiul Sibiu, B-dul Victoriei, nr. 14 sau la Cortul USR PLUS din fața Parcului Astra.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri