24.1 C
Sibiu
duminică, 14 aprilie, 2024

ŞELIMBĂR: Consilierul local bătăuş a fost condamnat în prima instanţă

Știri din Județ

Ioan Nicolae Tămâian, consilier local ales pe listele PNL în comuna Şelimbăr a fost condamnat de judecătorii sibieni la 9 luni de închisoare pentru loviri şi alte violenţe. Deşi judecătorii au amânat aplicarea pedepsei fiind impusă o perioadă de probă de 2 ani, Tămâian a contestat decizia la Curtea de Apel Alba Iulia, unde se mai judecă.

„În baza art. 193 alin.2 C. pen., cu aplicarea art. 396 al. 4 C.p.p., stabileşte pentru inculpatul TĂMÂIAN IOAN NICOLAE, pedeapsa de 9 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de lovirea sau alte violente. În temeiul art. 83, 84 C.p., dispune amânarea aplicării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani de la rămânerea definitivă a prezentei hotărâri” au decid judecătorii sibieni. Tot ei au stabilit 50 de zile în folosul comunităţii să fie prestate la Sala Transilvania, condusă de liberalul Adrian Bibu sau la Primăria Şelimbăr, condusă de liberalul Marius Grecu.

Judecătorii au constatat că Ioan Nicolae Tămâian, fiul fostului deputat liberal, împreună cu Vasile Nistor Lomnăşan au bătut un cetăţean de etnie germană. Procesul a început în anul 2018 şi s-a finalizat la prima instanţă. Inculpaţii au atacat sentinţa la Curtea de Apel Alba Iulia unde este încă pe rol cu termen în 9 septembrie. Consilierul local este cunoscut în localitate sub numele Ionuţ Tămâian.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Începe sfertul CSO Voluntari – BC CSU Sibiu

Mesajul lui Dani Coman pentru fanii sibieni

Expoziție temporară la Muzeul Municipal Mediaș