ARMATĂ: Cel mai bun, dintre cei buni

Gabriel-Cătălin Predescu a unit munca cu seriozitatea și perseverența cu dorința de cunoștere, reușind ca astăzi să celebreze reușita prin obținerea titlului de șef de promoție al Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu”, promoția 2020, cu media 9,76, specialitate militară intendență, arma intendență.

Pe parcursul anilor de studii, și mai ales de când a intrat în corpul gradaților, Gabriel și-a propus să fie exemplu pentru ceilalți, să exceleze prin acțiunile sale și să tratez fiecare îndatorire cu seriozitate, iar pe fiecare coleg cu condescendență, proiectându-se în tot acest timp în ipostaza unui veritabil promotor al spiritului disciplinei militare, al valorilor ce trebuie integrate în ținuta morală a fiecărui student militar.

„Făcând acum retrospectiva anilor mei de studii în Academia Forțelor Terestre, conștientizez că reușind de-a lungul timpului să merg pe propria-mi matcă, necoborând niciodată standardul pe care mi l-am impus, am fuzionat atât însuşirile bune, cât şi pornirile greșite, izbutind să realizez un echilibru. Titlul de șef al promoției „General Ioan Emanoil Florescu” încununează o triplă performanță, reușind să finalizez cei trei ani de academie cu media cea mai mare, să obțin notă 10 în examenul de licență, devenind astfel atât șef de promoție al MAI, cât și al specialității militare pentru care m-am pregătit în AFT – intendența. Piedestalul care a stat la baza reușitelor mele se exprimă astfel printr-o deviza ce m-a însoțit dintotdeauna, și anume: consider că nu sunt în competiţie cu nimeni, doar cu mine însumi”, a mărturisit Gabriel.

Pe viitor, tânărul și-a propus să își depună toată priceperea, perseverența și profesionalismul pentru îndeplinirea misiunii de onoare ce îi revine că ofițer al Poliției Române și să continue să își urmeze visul de a deveni un reper în activitatea sa profesională și personală.

Sprijină SIBIU INDEPENDENT

Dacă doreşti să susţii acest proiect independent voluntar poţi face o donaţie liberă direct prin PAYPAL 

Pentru detalii citiţi aici.

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *