Ovidiu Gheorghe Tocaciu: Plec de la conducerea ALDE SIBIU (CP)

Printr-un comunicat de presă trimis către mass-media sibiană, Ovidiu Gheorghe Tocaciu și-a anunțat retragerea de la conducerea partidului ALDE.

După 15 luni de conducere a organizaţiei judeţene a partidului ALDE SIBIU am decis să fac un pas înapoi şi să las o nouă conducere să preia frâiele organizaţiei. Mă bucur că am reuşit la alegerile prezidenţiale să duc partidul la 10.000 de voturi în judeţ, ceea ce este un scor foarte bun, mult peste alte rezultate obţinute la alegerile anterioare. Am atras membri noi şi candidaţi de valoare în tot judeţul. Iar din punct de vedere al imaginii, suntem filiala judeţeană cu cele mai multe prezenţe în media locală. Din păcate mă văd nevoit să mă retrag din această funcţie de preşedinte al Organizaţiei judeţene ALDE SIBIU, din motive personale. Urez viitoarei conduceri să obţină un scor electoral foarte bun, mai bun decât cel obţinut de ALDE sub conducerea mea.

NOTA REDACŢIEI: Acesta este un comunicat de presă plătit sub formă de publicitate. Sibiu Independent nu îşi asumă punctul de vedere prezentat de client.

Sprijină SIBIU INDEPENDENT

Dacă doreşti să susţii acest proiect independent voluntar poţi face o donaţie liberă direct prin PAYPAL 

Pentru detalii citiţi aici.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *