spot_img
15.2 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Subinspectorului Banță Dorin s-a stins din viață la numai 26 de ani

Știri din Județ

Publicitate

Subinspectorului Banță Dorin, absolvent al Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu s-a stins din viață la vârsta de doar 26 de ani în urma unui tragic accident de motocicletă.

Miercuri noapte, tânărul s-a izbit cu motocicleta de un autoturism care i-a apărut în față. Potrivit polițiștilor, vinovat de producerea accidentului a fost șoferul autoturismului, care nu a acordat prioritate de trecere.

Într-o postare publică de pe rețelele de socializare, membrii comunității Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” au anunțat cu tristețe trecerea în neființă a subinspectorului Banță și a transmis pe această cale condoleanțe familiei și apropiaților lui.

Membrii comunității Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu își exprimă profundul regret față de trecerea la cele veșnice a subinspectorului Banță Dorin. Plecat mult prea devreme dintre noi la vârsta de doar 26 ani, Dorin a absolvit Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu la Ministerul Afacerilor Interne, promoția 2017.
Prieten, coleg și camarad, mai avea multe de spus pe lumea asta, dar Dumnezeu a avut alte planuri cu el.

Condoleanțe familiei îndoliate!Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Sursa foto: Facebook

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…