spot_img
11.8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Viitorul primar ALDE din Miercurea Sibiului, RĂU DAN: Îmi doresc transparenţă, comunicare şi dezvoltare (CP)

Știri din Județ

Publicitate



De la octogenari, până la foşti elevi, toţi locuitorii din Miercurea Sibiului şi-au pus speranţele în RĂU DAN, pentru ca acesta să preia frâiele şi să aducă oraşul la standarde civilizate. Oamenii nu au pretenţii exagerate, vor doar condiţii decente de trai: apă şi canalizare, drumuri de calitate, condiţii în şcoli şi creşterea calității serviciilor medicale.
Dan Rău cunoaşte toate aceste probleme fiind în trecut consilier local ani la rând.


Consideră că are resursele necesare şi asigură toţi locuitorii din Miercurea Sibiului că va fi deschis pentru dialog social, şi, cel mai important, va atrage fonduri europene. Toate aceste lucruri vor fi cât se poate de transparente. Şedinţele de consiliu vor fi online, iar viitorul primar asigură cetăţenii în găsirea soluţiilor pentru orice problemă. A avut peste 50 de cadre în subordine şi ştie cât de important este un învăţământ de calitate. Totul porneşte de la educaţie. Susţinerea școlilor şi cadrelor didactice pentru un învăţământ modern şi cu un nivel înalt de dotare, este unul dintre punctele din agenda electorală.


Experienţa de dascăl de peste 30 de ani l-a învăţat că lucrurile se fac cu multă răbdare, perseverenţă, dar mai ales dedicare. Îşi doreşte ca oamenii să vină cu încredere la vot şi promite că nu o să-i dezamăgească!

NOTA REDACŢIEI: Acesta este un comunicat de presă plătit sub formă de publicitate. Sibiu Independent nu îşi asumă punctul de vedere prezentat de client.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…