23.1 C
Sibiu
joi, 25 iulie, 2024

FOTO: Cartușe de Infanterie găsite la Sebeșul de Sus

Știri din Județ

Ieri, 07.08,în cursul după – amiezii, echipa pirotehnică a Inspectoratului pentru Situații de Urgență” cpt Dumitru Croitoru „ al județului Sibiu a fost anunțată prin apel venit pe numărul de urgență 112 de existența unor elemente de muniție în localitatea Sebeșul de Sus.


Acestea au fost descoperite într-o gospodărie de către proprietari în timpul ce desfășurau unele lucrări de construcție.
La fața locului specialiștii pirotehnici au efectuat cercetarea, identificarea, ridicarea, transportarea și depozitarea în vederea distrugerii ulterioare a unor cartușe de Infanterie război (1941) cal. 7,92 mm.

Publicitate

Pirotehnicienii sibieni reamintesc cetăţenilor că, în cazul în care descoperă muniţie rămasă neexplodată, să nu atingă aceste elemente, să nu le lovească sau să le mişte din locul în care au fost găsite, să nu încerce să demonteze componentele muniţiei sau să le ridice, transporte sau depoziteze în locuinţe, la locul de muncă ori în depozite de fier vechi, să anunţe ISU sau Poliţia prin telefonul de urgenţă 112 pentru a interveni în vederea ridicării şi neutralizării acestor elemente.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Un nou meci de Europa League la Sibiu