Sibienii au confirmat prin numărul mare de semnături că Horaţiu Marin şi Cosmin Balcu sunt schimbarea de care Sibiul are nevoie (CP)

PublicitateCandidații ALDE Sibiu la Primăria Municipiului și la Consiliul Județean, Horațiu Marin și Cosmin Balcu au fost prezenți astăzi la acțiunea Partidului de strângere de semnături în cartierul Hipodrom, zona Mihai Viteazu și Vasile Aron.

Publicitate

Sunt onorat de semnăturile primite într-un un timp foarte scurt de la sibieni. Am stat de vorbă despre problemele cartierului și ale orașului, în general. Oamenii mi-au transmis că își doresc schimbarea la Primăria Municipiului Sibiu„, a declarat Horațiu Marin candidat la funcția de primar al municipiului Sibiu.


Este de-a dreptul incredibil câți sibieni ne-au oferit semnătura. Le mulțumesc tuturor celor care m-au oprit astăzi pe stradă în cartierule Hipodrom și Vasile Aron și care mi-au transmis că mă susțin în candidatura la funcția de președinte al Consiliului Județean Sibiu. Promit că nu am să îi dezamăgesc. Așa cum am făcut-o în atâția ani de carieră militară în cadrul ISU Sibiu în slujba cetățeanului„, a declarat Cosmin Balcu.

NOTA REDACŢIEI: Acesta este un comunicat de presă plătit sub formă de publicitate. Sibiu Independent nu îşi asumă punctul de vedere prezentat de client.

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *