RAPORT SĂPTĂMÂNAL CORONAVIRUS: 144 de cazuri noi și trei decese

Ziarul Sibiu Independent vă prezintă o analiză condensată a săptămânii 3 – 9 august 2020. În această perioadă am monitorizat cazurile noi de îmbolnăvire cu coronavirus dar și decesele survenite în județul Sibiu.

Publicitate

Astfel, în perioada monitorizată au fost înregistrate 144 de cazuri noi de infectare cu coronavirus (138 adulți și 6 copii) iar trei pacienți au decedat. 

În perioada menționată, au fost declarate vindecate și externate 40 de persoane.

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, 1072 de persoane (dintre care 1007 adulți și 65 de copii). 

Până la data curentă au fost declarate vindecate și externate 648 de persoane, iar 69 de persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv. 

CJCCI, are în monitorizare un număr de 704 de persoane aflate în carantină la domiciliu și un număr de 58 persoane în izolare la domiciliu. 

Sprijină tinerii cu dizabilităţi mentale din Casa lui Ionuţ, Cisnădioara

Ajută Fundaţia Little John din Cisnădioara, judeţul Sibiu cu o donaţie! 6 tineri cu dizabilităţi mentale din centrul rezidenţial Casa lui Ionuţ au nevoie de sprijin! Iar alţi 130 de copii şi tineri din zona Sibiului se pot bucura de programele anuale ale Taberei de Vară.

F

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *