spot_img
10.1 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

Cosmin Balcu, viitorul preşedinte al Consiliului Judeţean Sibiu: „Venim cu o echipă tânără, de specialişti, la Consiliul Judeţean” (C.P.)

Știri din Județ

ALDE SIBIU a transmis către mass-media sibiană un comunicat de presă prin care își prezintă doi dintre viitorii consilieri judeţeni.

Marcăm pe plan internaţional astăzi, Ziua Tineretului. ALDE Sibiu propune pentru viitorul Consiliu Judeţean Sibiu oameni tineri, specialişti în domeniile lor, care şi-au arătat deja valoarea profesională. Amintim, dintre ei, pe economist Remus Rus, un om implicat de ani buni la vârful sectorului bancar şi dr. Dendrinos Diana, medic la Spitalul Judeţean Sibiu, mereu în prima linie. Sunt doi oameni tineri care au dovedit deja sibienilor capacitatea lor de organizare şi de muncă. Sunt oameni care alături de Cosmin Balcu, fost şef ISU Sibiu, au arătat deja prin diferite programe şi proiecte ce pot face. Acum au decis să se implice în politica la nivel local şi să aducă un suflu nou în Consiliul Judeţean Sibiu. Sunt oameni care nu răspund în faţa intereselor politice, ci doar în faţa cetăţeanului pe care îl servesc prin profesia lor, de ani de zile. Sunt oameni dedicaţi şi cu entuziasmul specific vârstei pot aduce schimbarea mult dorită la mentalităţi şi ritm de implementare proiecte în Consiliul Judeţean.

Biroul de presă ALDE Sibiu

NOTA REDACŢIEI: Acesta este un comunicat de presă plătit sub formă de publicitate. Sibiu Independent nu îşi asumă punctul de vedere prezentat de client.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda