spot_img
9.1 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Bază de agrement, sală polivalentă, sporturi nautice și mult spațiu verde – proiecte propuse de Ion Alexandru, candidatul PRO România la Primăria Șelimbăr (C.P.)

Știri din Județ

Viitorul poate arăta mult mai bine dacă îndrăznim să credem în forțele și proiectele noastre. Ceea ce pentru mulți ar părea mai degrabă un vis frumos, în Șelimbăr cu siguranță se va concretiza. Este nevoie de timp, încredere, ambiție și multă muncă. Ion Alexandru, cel mai tânăr candidat al PRO România la funcția de primar, vine cu proiecte impresionante pentru Șelimbăr, însă absolut necesare pentru dezvoltarea localității.

„Suntem norocoși să avem o comună superbă. Iar acum este momentul să ne dorim și să și facem mai mult. Dezvoltarea vine numai după implementarea unor proiecte de anvergură, care, pe lângă oferirea unui nivel ridicat de trai pentru locuitorii zonei, contribuie la atragerea de investitori și turiști. Ne mândrim cu o resursă naturală incredibilă: lacurile Șopa. Este cea mai indicată zonă din Șelimbăr pentru realizarea unei baze de agrement. Parc acvatic, sporturi nautice, pescuit sportiv – sunt principalele atracții care derivă din viitoarea bază de agrement pe care ne dorim să o realizăm în zona lacurilor. Alături de acestea, este absolut necesară amenajarea unor piste pentru bicicliști și a unor locuri de joacă pentru cei mici. Și cum sănătatea este primordială, toată baza ar urma să fie împrejmuită de copaci, spații verzi și bănci pentru odihnă”, detaliază Ion Alexandru, liderul PRO România Șelimbăr.

Iar un alt proiect important se referă la construirea unei săli polivalente: „Comuna noastră va putea organiza competiții sportive importante, de la nivel local și, de ce nu, până la nivel internațional. Pentru acest lucru avem nevoie de o sală polivalentă, unde, de asemenea, se vor putea organiza și alte evenimente culturale sau sociale din interiorul comunității”, mai precizează candidatul pentru funcția de primar al comunei Șelimbăr, Ion Alexandru.

Președintele PRO România Șelimbăr explică, pe scurt, și cum pot fi realizate aceste proiecte. „După cum probabil știți, sunt un tânăr antreprenor. Nu mi-a fost teamă niciodată să muncesc și să caut toate soluțiile necesare pentru a materializa un proiect. Tocmai de accea, am apelat și la fonduri europene când a venit vorba de proiectele profesionale personale. Și tot fondurile europene ne pot ajuta și când vine vorba de administrație. Baza de agrement, cu tot ce implică ea, dar și sala polivalentă pot fi realizate cu bani de la Uniunea Europeană, astfel încât contribuția financiară a comunei Șelimbăr să fie mai mult simbolică. Dacă pentru unii pare imposibil, noi vom dovedi că avem dreptate!”, încheie candidatul pentru Primăria Șelimbăr.

Program electoral Ion Alexandru
https://www.facebook.com/PROSelimbar/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor