7.9 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

RALIUL SIBIULUI: Sibiu Rally Team în frunte cu doi piloți valoroși

Știri din Județ

Raliul Sibiului revine acolo unde ii este locul, adică pe drumurile de pământ. Macadamul sibian rămâne, în ciuda trecerii timpului, o atracție pentru sportivi și pasionați.


După locul 2 obținut în clasamentul echipelor la Raliul Perla Harghitei Tess powered by Total 2020, echipa Sibiu Rally Team s-a “întărit” prin cooptarea în rândul ei a doi piloți valoroși. Dan Girtofan nu mai are nevoie de nici o prezentare fiind unul dintre cei mai reprezentativi piloți ai Romaniei. ”Ma bucur ca Dan Girtofan a acceptat sa ni se alature proiectului nostru,inceput in acest an plin de privatiuni.Bine ai venit Giri in echipa noastra” a spus Dan Magos -coordonatorul proiectului.


Cel de-al doilea pilot este Roland Csato-liderul clasamentului debutanților, un tânăr pilot de perspectivă despre care vom mai auzi în viitor.


Așadar, alături de echipajele Razvan Trisnevschi-Traian Arsenescu, liderul Cupei Swift Dănuț Budai și Gabriel Miclaus-Dan Magos, echipa sibiană este completă și țintește podiumul la fiecare etapă rămasă din campionatul 2020.


Gabriel Miclausu a pornit în sezonul 2020 cu obiectivul de a obține la finalul anului un loc pe podiumul clasei 12. Strategia stabilită cu echipa este de a parcurge raliurile de asfalt cu spectaculoasa Dacie Sport iar cele de macadam cu Dacia Logan, deasemenea cu modificari care nu mai respectă fișa de omologare. După un abandon și un loc 4 în primele două etape Gabi Miclaus va lua startul la Sibiu alaturi de Dan Magos, având obiectiv de a aduna cat mai multe puncte.”Am reușit după multă muncă să aduc Dacia Sport la un nivel competitiv. Din păcate mici probleme tehnice au dus la abandonul de la Raliul Argesului. La Sibiu sper ca Loganul să ne ducă spre indeplinirea obiectivului”, ne-a impartasit impresiile sale Gabi Miclaus.


Componetul de baza al echipei Cosmin Salistean va fi la startul Raliul Sibului cu un spectaculos Mitsubishi Evo 5 in cadrul rally 2.


Am reușit să cooptam în echipa noastră oameni valoroși și dedicați. Doresc să le mulțumesc tuturor.”a concluzionat Dan Magos.


Acest proiect nu putea prinde viață fără sprijinul partenerilor noștri traditionali, Matec CNC Tehnik, acțiune cofinanțată de Primaria municipiului Sibiu și Consiliul Județean Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș