18.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

ALDE SIBIU: O echipă de profesionişti pentru viitorul Sibiului (CP)

Știri din Județ

ALDE SIBIU a transmis către mass-media sibiană un comunicat de presă prin care își prezintă oficial candidații pentru funcțiile de consilieri locali ai orașului Sibiu.

Organizaţia ALDE SIBIU a depus astăzi la Biroul Electoral Municipal Sibiu listele de candidaturi şi cele de semnături, conform legii. Horaţiu Marin, candidat la funcţia de primar, alături de o parte dintre viitorii consilieri locali propuşi de partid, au fost prezenţi.

„Într-un timp foarte scurt, am reuşit să strângem mult peste numărul de semnături necesare şi să anunţăm sibienilor o echipă de profesionişti pentru consiliul local Sibiu”, a declarat Horaţiu Marin, în faţa Biroului Electoral Municipal Sibiu.


Lista de consilieri propuşi de ALDE pentru Sibiu include pe Frunzescu Ioana – actriţă, doctor în cercetare lingvistică, psiholog psihoterapeut, autoare a numeroase cărți de dezvoltare personală, beletristică, istorie și critică literară; Buta Ioan Eugen – preot la Biserica cu hramurile “Învierea Domnului şi Buna-Vestire” situată în municipiul Sibiu, str. Înfrăţirii, cartier Terezian; Stănese Alexandru – tânăr antreprenor, fondator al companiei nLight Media şi cunoscut dezvoltator de software, dar şi autor de cărţi; Raducanu Iuliana – avocat, membru al Baroului Sibiu din anul 2007; Opreana Alin – lector universitar la Unviersitatea Lucian Blaga din Sibiu, Facultatea de Ştiinţe Economice, doctor în economie; Calinoiu Nicoleta – director ACR Sibiu din 2007 până în prezent; Armenciu Valentina – antreprenor, de profesie jurist.


Echipa de profesionişti conduşi de Horaţiu Marin promite sibienilor proiecte clare în domeniul infrastructurii urbane, sănătăţii, culturii şi educaţiei.

„Avem o viziune nouă pentru Sibiu. Un oraş care merită mult mai multe investiţii din fonduri europene şi proiecte de dezvoltare în mai multe domenii. Dorim o dezvoltare armonioasă a oraşului pentru sibieni”, a declarat Horaţiu Marin.

NOTA REDACŢIEI: Acesta este un comunicat de presă plătit sub formă de publicitate. Sibiu Independent nu îşi asumă punctul de vedere prezentat de client.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr încheie etapa la Miercurea Ciuc