14.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

ION ALEXANDRU şi-a depus oficial candidatura pentru Primăria Şelimbăr (C.P.)

Știri din Județ

Ion Alexandru, liderul PRO România Șelimbăr, și-a depus, duminică, 16 august 2020, la Biroul electoral de circumscripție electorală Șelimbăr, candidatura pentru funcția de primar al localității. Alături de candidatura pentru funcția de primar, a fost depusă și lista de consilieri. Vorbim despre o listă completă, formată din 17 candidați, la care se adaugă, în plus, alte 5 candidaturi.
Ion Alexandru a reușit să îl atragă în echipa sa pe Boar Nistor Costel, care are o vastă experiență în administrația din Șelimbăr: 8 ani în funcția de viceprimar. Boar Nistor Costel se află pe a doua poziție pe lista depusă la Biroul electoral. „Sunt foarte recunoscător că un om care are o astfel de experiență administrativă, dar și politică, și care a dat dovadă de o conducere impecabilă a Șelimbărului s-a alăturat în echipa mea. Acest lucru nu poate decât să mă asigure de faptul că proiectele cu care am venit în fața cetățenilor sunt viabile și demne de comuna Șelimbăr”, declară Ion Alexandru, referitor la înscrierea lui Boar Nistor Costel în PRO România și, implicit, prezența sa pe lista de consilieri locali.


Un mesaj se îndreaptă și către restul echipei și către locuitorii comunei. „La fel de importantă este prezența tuturor candidaților pentru posturile de consilieri locali care se află pe lista depusă astăzi. Le mulțumesc că au ales PRO România, le mulțumesc pentru implicare și susținerea proiectelor mele. Sunt convins că împreună vom face tot ceea ce este mai bun pentru Șelimbăr. Însă dincolo de colegii mei, cele mai multe aprecieri se îndreaptă către șelimbăreni. Faptul că au semnat pentru susținerea candidaturii mele înseamnă mult: am trecut de primul test în fața cetățenilor. Următorul va fi pe 27 septembrie, însă cel mai important, tot cu sprijinul locuitorilor, se va concentra în cei 4 ani de mandat de primar. Dragi șelimbăreni, vă mulțumesc pentru încredere, o încredere care mă ambiționează să îndeplinesc tot ce mi-am propus”, încheie Ion Alexandru.
“Alexandru Ion este un tânăr profesionist care poate schimba Șelimbărul în bine. Am încredere că în următoarele săptămâni va convinge votanții că oamenii ca el reprezintă viitorul administrației locale în județul Sibiu.”, declară Ioana Petrescu, vicepreședinte PRO România și coordonator al consiliului de strategii guvernamentale în cadrul partidului.
În următoarea perioadă vor fi prezentați toți candidații PRO România care se regăsesc pe lista de consilieri locali pentru comuna Șelimbăr.

Program electoral Ion Alexandru pentru Şelimbăr

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri