18.1 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

FOTO: Blocarea locurilor de parcare cu diverse obiecte este ILEGALĂ

Știri din Județ

Mai mulți cititori Sibiu Independent au semnalat faptul că mai multe locuri de parcare cu plată din orașul Sibiu sunt „rezervate” cu diverse obiecte.

Aceștia sunt revoltați pentru că deși au abonamente de parcare sau bilete plătite, nu găsesc locuri libere, ci ocupate cu diverse scaune, găleți, cauciucuri sau alte obiecte.

Cele mai multe reclamații primite pe adresa redacției vizează parcări de pe următoarele străzi: Calea Dumbrăvii, Bulevardul Mihai Viteazu și Tipografilor.

Astfel, am formulat o întrebare oficială către Primăria Municipiului Sibiu, administratorul locurilor de parcare.

Din răspunsul primit reiese faptul că aceste măsuri de blocare a locurilor de parcare din orașul Sibiu, NU SUNT PERMISE.

Cei care doresc să parcheze și găsesc un astfel de obiect de blocare sunt îndemnați să sune la Poliția Locală a oraşului Sibiu sau să reclame acest lucru prin aplicația oficială Sibiu City App, la secțiunea „raportări incidente”.

„Blocarea acestor locuri de parcare nu este permisă. Locurile cu folosință exclusivă, pentru care beneficiarii achită o taxă, sunt corespunzător semnalizate cu marcaj alb pe locul respectiv de parcare.

Astfel de situații precum cea semnalată de cititorii dumneavoastră pot fi sesizate prin aplicația Sibiu City App – modulul Raportări Incidente sau la dispeceratul Poliției Locale – 0369/911. Serviciul de Administrare a Domeniului Public va trimite o echipă la fața locului pentru a verifica, urmând să aplice măsurile care se impun: somarea, sancționarea și/sau ridicarea bunurilor care blochează nejustificat domeniul public. ” a declarat Mirela Grigore, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri