spot_img
15.2 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

O polițistă din Sibiu și câinele ei de serviciu, felicitați de M.A.I

Știri din Județ

Publicitate

O polițistă ce activează de doi ani la Centrul Chinologic din Sibiu a fost felicitată printr-o postare Facebook chiar de Ministerul Afacerilor Interne.

Mădălina, împreună cu câinele ei de serviciu au participat la zeci de misiuni pe tot teritoriul României, ultima fiind în județul Vâlcea, acolo unde au reușit să găsească un bărbat dispărut de acasă.

Ares, câinele special antrenat ca să prindă chiar si cei mai temuți infractori, a fost șef de promoție la cursul „Căutare – Salvare în mediu natural”.

L-am primit pe Ares la două săptămâni de când am început munca. Putem spune că am debutat împreună în Poliție.Este colegul perfect, iar după ce va ieși la pensie, va face parte din familia mea.” a declarat Mădălina

Postarea Ministerului Afacerilor Interne

„Mădălina și Ares fac echipă de peste doi ani la Centrul Chinologic Sibiu. Anul trecut, Ares a fost șeful de promoție la cursul chinologic de „Căutare-Salvare în mediu natural”, iar de atunci participă la cele mai dificile cazuri de dispariții sau persoane urmărite.

În urmă cu două zile, alături de polițiști, jandarmi și pompieri din județul Vâlcea, Mădălina și Ares au reușit să găsească un bărbat de 25 de ani care dispăruse de acasă. A fost trimis și un elicopter al MAI pentru a sprijini acțiunea.

Tânărul era cunoscut cu afecțiuni medicale, iar orice oră în plus îi putea pune viața în pericol.

Bărbatul a fost identificat într-o zonă împădurită din comuna Oteșani. Acesta era conștient, slăbit și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

În cursul acestui an, Mădălina și Ares au participat în toată țara la astfel de misiuni, precum și în cazul unor persoane care au evadat sau erau urmărite general, iar rezultatele au fost pe măsură.

Deși sunt la început, putem spune că fac o echipă formidabilă.
Mult succes în carieră!” se arată în postatea Ministerului Afacerilor și Internelor

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor

LOAMNEȘ: Investiții masive în școli