spot_img
13.1 C
Sibiu
marți, 23 aprilie, 2024
spot_img

PREMIERĂ: Asociația Sportivă Tigrii-Team lansează o campanie de susținere a donării de sânge

Știri din Județ

Publicitate

Din dorința de a contribui la salvarea vieților pacienților din spitalele din Sibiu, Asociația Sportivă Tigrii Team lansează, în premieră la Sibiu, o campanie de susținere a donării de sânge și adresează această provocare tuturor cluburilor sportive:

FC Interstar Sibiu, Alma Sibiu, Academia Magura, Zenit Sibiu, Pro Fotbal Sibiu, FC Hermannstadt, Viitorul Avrig, FC Talmaciu, Lss Voința Sibiu sau orice alt club pe care am omis să-l menționăm este rugat sa facă publică această inițiativă de a dona sânge la spitalul județean Sibiu.


Împreună avem foarte mulți copii care practică cel mai frumos sport. Haideți să-i convingem pe părinții lor să facă o faptă bună… Odată la 3 secunde un om are nevoie de sânge… Arată că îți pasa!! Donează sânge și fi un erou anonim!!!


Cluburiile sibiene sunt și vor fi întotdeauna un exemplu de Fair-play și solidaritate..
Haideți să facem totul pentru a salva vieții!! Zilele următoare cu siguranță fiecare club așteptam să transmită pe paginiile lor oficiale mesaje care să încurajeze oamenii să doneze sânge…
Împreună putem fi un exemplu pentru toată țara… Haideți să fim noi, cluburiile sibiene, schimbarea ce o dorim în lume…
Rugăm pe toți cei care văd acestă postare să o distribuie pentru a fi cât mai mulți.. Un exemplu concludent este că o donare de sânge poate salva 3 vieți!!!
Din respect pentru fotbal… mesaj transmis pe pagina de Facebook Tigrii Team

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda