Christian Hermann Hirsch, candidatul Partidului Verde Sibiu pentru funcția de primar: “Voi face tot ce-mi stă în puteri să fiu un primar pentru oameni, să rămân un om al faptelor” (CP)

Christian Hermann Hirsch, candidatul Partidului Verde Sibiu pentru funcția de primar al Municipiului Sibiu a transmis către ziarul Sibiu Independent următorul comunicat de presă.

“Privim dincolo de competiția politică, Partidul Verde se gândește la viitorul nostru comun în orașul și județul Sibiu și, pentru asta, eu, Christian Hermann Hirsch voi face tot ce-mi stă în puteri să fiu un primar pentru oameni, să rămân un om al faptelor și să fiu un exemplu de administrație performantă așa cum am reușit performanța în sport.

Suntem diferiți față de competitorii noștri pentru că noi nu vrem să fim politicieni, ne dorim să fim buni administratori respectând principiile transparenței și eficienței în folosul cetățenilor, ne dorim să ne păstrăm omenia și inima verde și nu vom uita că suntem doar o parte a corpului comunitar!
Ne vom păstra inima verde, “Viitorul trebuie să fie Verde” pentru binele nostru comun!”
a transmis Christian Hermann Hirsch, președintele Partidului Verde Sibiu

NOTA REDACŢIEI: Acesta este un comunicat de presă primit de la client. Sibiu Independent nu îşi asumă punctul de vedere prezentat.

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *