Au fugit de „brațul lung al legii”, dar au fost prinse și încarcerate

Publicitate

La data de 27 august, în urma activităților operative desfășurate, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Sibiu au reușit identificarea și prinderea a două persoane pe numele cărora instanțele au emis mandate de punere în aplicare a unor măsuri preventive.

Publicitate

Astfel, pe raza localității Șelimbăr, a fost depistat un  bărbat în vârstă de 28 de ani, din județul Dâmbovița, pe numele căruia, la data de 1.03.2020,  Judecătoria Sibiu a emis un mandat de arestare preventivă pentru  o perioadă de 30 de zile. Bărbatul este cercetat penal pentru săvârșirea a două infracțiuni de furt, după ce, în cursul lunii octombrie a anului trecut, ar fi sustras bunuri și bani din două autovehicule parcate pe strada Dealului, în municipiul Sibiu.

Pe raza municipiului Sibiu a fost depistată o femeie în vârstă de 48 de ani, din Cisnădie, față de care, la data de 25.08.2020, Curtea de Apel Alba Iulia a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii. Femeia a fost condamnată la executarea unei pedepse de 1 an închisoare pentru săvârșirea mai multor fapte de înșelăciune, prin carduri bancare, pe teritoriul Germaniei.

Cele două persoane au fost încarcerate în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu.

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *