spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

VIDEO-FOTO: Accident între două autoturisme în zona hotelului Hilton din Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Actualizare: Momentul accidentului de astăzi, din zona hotelului Hilton din Sibiu a fost surprins de camerele de supraveghere instalate în zonă. Din imaginile video se observă un autoturism care iese din parcarea de la Grădina Zoologică și virează la scurt timp stânga pentru a întoarce pe sensul Rășinari – Sibiu. Din spatele acestuia, un autoturism marca Audi vine cu viteză și încearcă să depășească o altă mașină, intrând pe contrasens.

În urma impactului, una dintre mașini a fost proiectată violent într-un stâlp, rănind un pieton ce aștepta pe marginea drumului.

Știre inițială

Două autoturisme au intrat în coliziune în zona Zoo din Sibiu, la mică distanță de hotelul Hilton. În urma impactului, una dintre mașini a intrat într-un stâlp stradal.

Din primele informații se pare trei persoane sunt rănite , un echipaj de ambulanță SAJ fiind prezent la fața locului. Un pieton care se afla pe trotuar a fost rănit.

Autoturismul marca Audi este înmatriculat în județul Sibiu iar cealaltă mașină în județul Buzău.

În același stâlp din zona Hilton a decedat în urmă cu doi ani, tot în urma unui accident rutier, un chirurg din cadrul Spitalului Clinic Județean Sibiu.

Traficul este dirijat de către polițiștii rutieri.

„Mun. Sibiu, Calea Dumbrăvii, după intrarea Zoo, s-a produs o coliziune între două autoturisme care circulau spre Rășinari, în condițiile în care șoferul uneia dintre mașini a efectuat o manevră de schimbare a direcției de deplasare în timp ce șoferul celuilalt autoturism se afla în depășire.
În urma impactului, autoturismul al cărui șofer efectua depășirea este proiectat într-un stâlp și lovește o femeie care se afla pe trotuar, în calitate de pieton. Aceasta are 69 de ani, este din mun. Sibiu, primește îngrijiri medicale și va fi transportată la spital.
În zonă se circulă îngreunat.”
a declarat Elena Walter, purtătorul de cuvânt al IPJ SIBIU

img
img
img
received
received
received

„SAJ Sibiu trimite de urgență două echipaje de tip C și B la un accident rutier în Sibiu pe Calea Dumbravii lângă hotel Hilton.
Echipajele SAJ acorda asistenta medicală la trei victime .
Femeie de 59 ani care prezintă traumatism de coloana lombara și excoriatii pe hemitoracele stg.
Bărbat 27 ani cu o plagă tăiată la nivelul antebratului drept.
Femeie de 17 ani cu excoriatii la un brațului stg.
Toti sunt transportați la UPU respectiv CPU. „ au declarat reprezentanții SAJ Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor