spot_img
11.8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Inima ALDE Sibiu a bătut la unison (CP)

Știri din Județ

Ultimele pregătiri înaintea de campania electorala au strâns zilele trecute la Sibiu, zeci de reprezentanți ai partidului ALDE, potrivit unui comunicat de presă transmis către mass media sibiană.



Zeci de suflete din cadrul ALDE Sibiu şi-au arătat dorinţa de a aduce schimbarea mult-aşteptată şi de a fi de partea cetăţeanului. S-au făcut ultimele pregătiri înainte de campania electorală. Îşi doresc ca alegătorii să-i privească mai întâi ca OAMENI şi apoi ca politiceni. Nu-şi doresc doar o ştampilă pe buletinul de vot, ci vor să răspundă în faţa oamenilor pentru încrederea acordată şi să fie vocea prin care se vor face auzite nevoile lor şi cei care vor încerca să găsească soluţii la problemele lor.





Viitorul primar al Sibiului din partea ALDE, Marin Horaţiu, şi preşedinte al organizaţiei ALDE Sibiu, a adus speranţă şi un suflu nou în partid. Membrii ALDE au răspuns afirmativ şi s-au mobilizat exemplar „Vreau să vă mulţumesc pentru implicare, mai ales că timpul a fost foarte scurt. Aveţi inima deschisă, proiecte concrete în folosul cetăţenilor şi dorinţa de a schimba în bine viaţa cetăţenilor. Aveţi toate elementele necesare ca alegătorii să pună ştampila pentru numele dvs. Sunteţi oameni corecţi, apreciaţi în societate, iar asta va face diferenţa„, a spus Marin Horaţiu



Viitorul preşedinte al Consiliului Judeţean, Balcu Laurenţiu Cosmin, a fost inima întânirii. Pentru că va reprezenta judeţul, viitorii primari din Mediaş, Ocna Sibiului, Cisnădie, Tălmaciu, Miercurea Sibiului, precum şi candidaţii din comunele judeţului Sibiu şi-au pus toate speranţele în el. Sunt siguri că este singurul care a demonstrat ani la rând, în Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă că poate aduce schimbarea. În bine. „Vreau să vă mulţumesc pentru sprijin. Mă simt ca într-o mare familie. Trebuie să fiţi încrezători deoarece pas cu pas vom reuşi să demonstrăm. Sunt omul faptelor, nu al vorbelor. Sunt de partea dumneavoastră şi a tuturor cetăţenilor„, a spus Balcu Laurenţiu Cosmin.

NOTA REDACŢIEI: Acesta este un comunicat de presă primit de la client. Sibiu Independent nu îşi asumă punctul de vedere prezentat.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…