spot_img
8.1 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

Viitorul preşedinte al Consiliului Judeţean, Balcu Laurenţiu Cosmin, la pas prin judeţ, în zi de sărbătoare (PE)

Știri din Județ

Aşa cum a promis în momentul când a acceptat să candideze pentru viitorul preşedinte al Consiliului Judeţean Sibiu, Balcu Laurenţiu Cosmin a început periplul prin localităţile judeţului. Vrea să ştie situaţia la zi în fiecare localitate: cu bune şi cu rele şi să găsească soluţii. „După mulţi ani de muncă la conducerea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu, astăzi mi-am permis o zi de sărbătoare în adevăratul sens al cuvântului. Am simţit ce reprezintă pentru oameni Sfântul Ioan Botezătorul, ce înseamnă credinţa şi bucuria revederii. Nu am primit niciun apel pe numărul unic de urgenţă din Sadu, Râu Sadului, Topârcea, Rusciori, Boiţa, Chirpăr sau Bruiu”, spune Balcu Laurenţiu Cosmin.


Acesta mai spune că mare i-a fost bucuria când în localităţile sus-amintite şi-a revăzut, întâmplător, o parte dintre foştii colegi pompieri şi paramedici SMURD aflaţi în timpul lor liber, dar şi să asculte oamenii. „Oamenii m-au primit cu multă căldură şi speranţă. Am fost plăcut surprins de munca depusă de colegii din ALDE şi faptul că afişele cu mine, candidatul ALDE la preşedinţia Consiliului Judeţean Sibiu, stăteau la loc de cinste. Din păcate, am constatat, din nou, că drumurile judeţene sunt încă neasfaltate, în anumite zone chiar greu accesibile.

Nu mai spun că se taie în neştire pădurile judeţului. Totuşi, în ultima perioadă se vede ceva mişcare. Propun ca alegerile să fie o dată la doi ani, că se pare că acest aspect „grăbeşte” unele proiecte”, explică Balcu Laurenţiu Cosmin.
Cu toate acestea, Balcu spune că nu va renunţa niciodată la ideea că judeţul Sibiu este binecuvântat cu zone incredibile şi oameni frumoşi la trup şi la suflet.

NOTA REDACȚIEI: Acesta este un comunicat de presă emis și plătit de partidul FDGR Sibiu prin mandatar financiar cod AEP 21200063 și publicat de Sibiu Independent (editat de Blaga Liliana PFA) sub formă de publicitate electorală conform contractului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda