Christian Hermann Hirsch: “Am lansat programul de guvernare locală pentru un Sibiu Verde!” (CP)

Partidul Verde Sibiu a transmis un comunicat de presă referitor la lansarea programului de guvernare locală: “Sibiu Verde – Oraşul Inteligent”.

Candidatul la funcţia de primar la Sibiului, Christian Hirsch alături de echipa propusă de Partidul Verde pentru Consiliul Local Sibiu au lansat programul de guvernare locală pe care îl propun sibienilor sub titlul: “Sibiu Verde – Oraşul Inteligent”

Programul conţine toate măsurile care se impun pentru alinierea Sibiului la politica de investiţii în dezvoltarea urbană durabilă în concordanţă cu natura a Uniunii Europene. “Punem accentul în programul nostru pe dezvoltarea investiţiilor şi atragerea de fonduri pentru creşterea competitivităţii economice a Sibiului, DAR în condiţiile respectării mediului. Nu este suficient să atragem investitori sau să dăm autorizaţii de construcţie, trebuie să gândim strategic pe termen lung la impactul de mediu. De aceea propunerile noastre sunt astfel gândite pentru a impulsiona acei investitori şi dezoltatori care respectă mediul” a declarat Christian Hermann Hirsch, candidatul la funcţia de primar la Sibiului din partea Partidului Verde.


Susținem dezvoltarea și extinderea surselor de energie regenerabilă: hidro, eoliene, fotovoltaice, geotermale, etc., cu condiția încadrării în noile cerințe privind protecția mediului, precum și reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră aferente activităților energetice prin folosirea de tehnologii cu înaltă eficiență, precum și o infrastructură de transport, distribuție și stocare a energiei, care să asigure în mod eficient și durabil utilizatorilor finali un mixt energetic cu emisii mai scăzute” se arată în programul de guvernare locală pe care Partidul Verde îl propune sibienilor.

DESCARCĂ PROGRAMUL DE GUVERNARE LOCALĂ (click aici)

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *