17.4 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

Horațiu Marin, candidat ALDE la funcția de primar: „Sibienii vor să le fie respectate drepturile şi mediul înconjurător!” (PE)

Știri din Județ


Horațiu Marin, candidatul ALDE la funcția de primar al municipiului Sibiu:

Astăzi, alături de echipa ALDE Sibiu, m-am încărcat cu energie și speranţă, în urma discuţiilor cu sibienii din cartierele Ştrand şi Turnişor.
Oamenii ne-au primit cu sufletul deschis şi ne-au mărturisit că se confruntă cu neplăceri în cartierele în care locuiesc.


M-am bucurat să aud că iubesc şi respectă natura, iar locuitorilor din Ştrand le-am promis, în calitate de viitor primar, că voi găsi soluţii să fie replantaţi copaci şi i-am asigurat că nu voi permite nimănui să transforme Sibiul într-un oraș „de beton”.
În ceea ce priveşte cartierul Turnişor, nemulţumirile oamenilor referitor la infrastructura stradală este justificată. Nu este permis să avem străzi principale neasfaltate într-un oraș european.


Vă mulţumesc, dragi sibieni pentru ziua de astăzi!
Mi-aţi confirmat încă o dată că decizia de a candida la funcţia de viitorul primar al Sibiului este pentru că-mi doresc să fiu alături de oameni şi să găsim soluţii împreună!

NOTA REDACȚIEI: Acesta este un comunicat de presă emis și plătit de partidul ALDE Sibiu prin mandatar financiar cod AEP 21200063 și publicat de Sibiu Independent (editat de Blaga Liliana PFA) sub formă de publicitate electorală conform contractului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri