Primarul Sibiului, alături de alţi candidaţi, prezenți la o dezbatere publică pe tema educației

Publicitate

Astrid Fodor, primarul Municipiului Sibiu, alături de alţi candidaţi , au răspuns afirmativ invitaţiei la dezbaterea publică intitulată “Tratament pentru Educație”.

“Tratament pentru Educație”, este un eveniment organizat de Consiliul Județean al Elevilor Sibiu și are ca obiectiv principal prioritizarea unui dialog despre strategii de dezvoltare ale sistemului de învățământ la nivel județean.

Dezbaterea va avea loc pe data de 7 septembrie 2020, începând cu ora 18:00 în curtea Colegiului Național ”Octavian Goga.

Publicitate

Împreună vom găsi Tratamentul pentru Educație! Stimați candidați, vă mulțumim pentru confirmări! Bifăm în catalogul electronic CJE Sibiu prezența dumneavoastră și mergem mai departe!

Vă așteptăm în data de 7 septembrie 2020, începând cu ora 18:00, în curtea Colegiului Național ”Octavian Goga” Sibiu pentru a lua parte la un dialog despre cum se poate dezvolta sistemul de învățământ de la nivelul Municipiului Sibiu, au transmis reprezentanții Consiliului Județean al Elevilor Sibiu pe pagina de Facebook.

Link event: bit.ly/TratamentEducatie
Link pentru înscrieri: bit.ly/TpEInscrieri
Link pentru lăsat întrebări: bit.ly/IntrebariTpE

Sprijină SIBIU INDEPENDENT

Dacă doreşti să susţii acest proiect independent voluntar poţi face o donaţie liberă direct prin PAYPAL 

Pentru detalii citiţi aici.

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *