spot_img
9.1 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Valea Avrigului, platou cinematografic pentru un film plin de mister și aventură

Știri din Județ

Publicitate

Valea Avrigului a fost transformată pentru câteva zile într-un platou de filmare pentru trilogia „Egregora: Comoara pierdută”. Aici, regizorul Andrei Chiriac a turnat câteva scene pline de aventură și mister.

Mini seria este împărțită în trei serii, a câte 12 episoade fiecare. Aceasta se filmează în celel mai frumoase locuri din România iar din distribuție fac parte: Maia Morgenstern, Gelu Nițu, Ștefan Velniciuc și Daniel Nuță.

fb img
fb img
fb img
FB IMG

„Valea Avrigului s-a transformat pentru câteva zile în platou de filmare.

Regizorul Andrei Chiriac a turnat câteva scene din trilogia „Egregora: Comoara pierdută”, un film plin de aventură și mister, despre comoara ascunsă a dacilor, lumi antice necunoscute, filosofii și religii de mult uitate.

Producția se filmează în unele dintre cele mai frumoase locuri din România iar din distribuție fac parte Maia Morgenstern, Gelu Nițu, Ștefan Velniciuc și Daniel Nuță.

Producția va avea 36 de episoade, împărțite în trei serii a câte 12 episoade. Au fost turnate deja secvențe în Munții Piatra Craiului, la Cazanele Dunării, la Sfinx și la Lacul Bâlea.

Regizorul Andrei Chiriac spune că și-a dorit să includă în film toate locurile cu rezonanță din România, care oferă peisaje spectaculoase, astfel încât filmul să fie în același timp o veritabilă promovare a frumuseților țării noastre.

„Suntem bucuroși să vă invităm să deveniți parte din călătoria noastră de a găsi comoara pentru că numai împreună, putem recâștiga ceea ce s-a pierdut: Egregora”, crede regizorul Andrei Chiriac.” se arată într-o postare a Primăriei Avrig

Credit foto: Egregora

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri