spot_img
10.9 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

Se așteaptă propuneri pentru Strategia de Dezvoltare Durabilă a Mediașului

Știri din Județ

Publicitate

La primăria Municipiului Mediaș, „Strategia de dezvoltare durabilă a municipiului Mediaș pentru perioada 2021-2027“ este în lucru.

Prin realizarea acestui document se urmărește stabilirea viziunii și a direcțiilor principale de dezvoltare ale orașului nostru.

Consultantul a realizat versiunea consultativă a strategiei. În acest amplu document consultantul are în vedere radiografierea stării prezente a orașului nostru, analiza datelor de către o echipă de experți cu experiență relevantă în domeniul elaborării de strategii de dezvoltare locală, precum și elaborarea propriu-zisă a „Strategiei de Dezvoltare” și a portofoliului de proiecte.

Întregul text al strategiei de dezvoltare (varianta consultativă) poate fi consultat pe site-ul primăriei Mediaș urmând link-ul de mai jos

http://www.primariamedias.ro/portal/medias/portal.nsf/AllByUNID/436A036630DDF610C22585D100424724?OpenDocument .

Pentru o mai mare operativitate găsiți mai jos link-ul de unde puteți descărca documentele menționate:

·         Sumarul strategiei

·         Strategia varianta draft

·         Lista cu proiectele propuse

https://we.tl/t-RFtqLUCWug

Puteți transmite observațiile și propunerile dumneavoastră pe e-mailul strategia@primariamedias.ro până la data de 14 septembrie 2020.

Vă invităm să acordați o atenție sporită ultimelor pagini din strategie (începând cu pagina 85) unde sunt propunerile de proiecte.


Realizarea strategiei este parte din proiectul “Resurse Integrate pentru o Dezvoltare Locală Sustenabilă, proiect finanțat din fonduri europene prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014 – 2020.

Mai multe informații despre proiectul amintit mai sus puteți găsi accesând pagina de web a proiectului de pe site-ul primăriei Mediaș: http://www.primariamedias.ro/portal/medias/portal.nsf/AllByUNID/Resurse-Integrate-pentru-o-Dezvoltare-Locala-Sustenabila-0001251E?OpenDocument

sursa foto: Primăria Municipiului Mediaș

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda